Produktinformation

Blanda melanotan för injektion

I ditt paket från oss finns (gäller injektion)

  • En flaska NaCi vatten per 10mg melanotan
  • En vial melanotan
  • 5 st sprutor om du inte beställt några extra

Med hjälp av en sax klipper du försiktigt av toppen på flaskan med NaCi vatten, sedan använder du en spruta och suger upp 1ml (enligt våra rekommendationer). Därefter för du in sprutan genom gummilocket på din melanotan vial och sprutar in vattnet.

OBS! Skaka inte vialen utan låt pulvret lösas upp av sig själv i vattnet.


Hur du injicerar Melanotan 2

Du använder en av de medföljande sprutorna och suger up den mängd färdigblandad melanotan som passar dig bäst, du kan läsa mer om dosering nedanför under “Hur du doserar”.

Bästa sättet att injicera är någonstans på kroppen där du har mycket fett. Vanligast är magen runt naveln men tänk på att inte injicera på exakt samma ställe varje gång utan försök byta sida varje gång. Är du väldigt känslig mot blåmärken kan vi även rekommendera att injicera melanotan i fettet på rumpan.


Hur du doserar Melanotan

För bästa effekt börjar du med en uppladdningsfas som pågår i 12-18 dagar, beroende på hur brun du vill bli. Rekommenderad dos gäller under uppladdningsfasen.

Män/kvinnor under 60kg
5 enheter (5:e  sträcket på sprutan)

Män/kvinnor över 60kg
10 enheter (10:e sträcket på sprutan)

Det tar ca 6 dagar för kroppen att vänja sig vid melanotan 2. För bäst resultat under uppladdningsfasen bör du sola solarium eller vara ute mycket i solen redan från dag 1 och sedan varannan dag därefter. Det krävs inte många tillfällen för en bra och snygg bränna. Ta melanotanet max 1 timme före solning men så lite som möjligt för bäst resultat.

Efter uppladdningsfasen börjar du istället köra en underhållningsfas där du använder rekommenderad dos 1 gång i veckan i samband med solning. Känner du att du börjar tappa färg eller vill bli ännu brunare är det bara att injicera oftare. Men undvik att använda mer än 10 enheter (1mg) åt gången.


Rekommendationer för användning av melanotan 2

När kroppen ska vänja sig vid melanotan 2 kan man få en värmande känsla i kroppen speciellt ansiktet, man kan även bli lite illamående. För att slippa känna av detta rekommenderar vi att ta melanotan 2 innan du ska sova, utom de gånger du solar. Du bör inte känna av illamåendet och värmen efter ca 5 – 7 dagar men det är olika från person till person hur kroppen reagerar på det.


Hur du förvarar ditt melanotan

Blandat melanotan 2 förvaras i kyl upp till 60 dagar, därefter kommer effekten sakta avta.

Oblandat melanotan 2 förvaras i rumstemperatur i upp till 3 månader och i kylskåp i upp till 12 månader.


Hur ofta bör du sola?

Som beskrivningen i “hur du doserar” rekommenderar vi att sola från dag 1 under uppladdningsfasen och sedan varannan dag efter det. (tills att du nått det resultatet du vill uppnå). Detta tillsammans med att du tar melanotan 2.

För att sedan behålla en jämn, fin och snygg bränna rekommenderar vi att sola en gång i veckan eller varannan vecka, eller när du känner det behövs. Detta gör du i samband med den spruta som ska tas 1 gång i veckan för att underhålla din bränna.


Är det olagligt att använda melanotan 2 i Sverige?

Nej! melanotan 2 är inte olagligt att använda. Du får alltså lagligt köpa, inneha och använda dig av melanotan och berätta för vänner, familj och arbetskollegor att du använder melanotan 2 och varifrån du köpt det utan att behöva oroa dig för att du gör något som är olagligt.